Impresszum

Adatok és elérhetőségek

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar portáloldala

Székhelyünk: 7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. 

Telephelyünk: 7622 Pécs, Rákóczi út 80.

Email címünk: kapcsolat@ktk.pte.hu

Alapítás éve: 2000.01.01.

Adószám: 15329798-2-02

Bankszámlaszám: MÁK 10024003-00282716-00000000

OM azonosító: FI 58544

Webfejlesztő: marble digital Kft., hello@marbledigital.eu

 

Jognyilatkozat

A Pécsi Tudományegyetem (továbbiakban PTE) és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (továbbiakban PTE KTK) logója és arculati elemei a PTE KTK védjegyei. A PTE KTK honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a PTE KTK szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a PTE KTK jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a PTE KTK kifejezett engedélyével lehetséges.

A PTE KTK fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A PTE KTK nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a PTE KTK kifejezetten kizárja.

A PTE KTK nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a PTE KTK weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

COPYRIGHT © 2018-2019 PTE KTK