Kérjük, hogy mindenképpen ügyeljen az azonosítószám hibátlan megadására, ugyanis a rendszer ez alapján fogja elbírálni a jogosultságát! Az azonosítószámot a végzettségét igazoló dokumentumon (diplomán, oklevélen) találja, melynek formátuma lehet például betűkből és 2-3 jegyű számból álló kód / a végzettség megszerzésének éve – pl.: KTK0001/2021). Amennyiben rendszer elsőre nem engedi a regisztrációt, kérjük, tegyen egy pontot az oklevélszám végére, és próbálja meg úgy véglegesíteni azt. Amennyiben mindezen módosítás ellenére sem fogadja el a rendszer regisztrációját kérjük, értesítsen minket róla az alábbi linken található Hibabejelentő űrlap kitöltésével.
Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva.
Nem

Születési idő

Miután Ön ellenőrizte adatait és rákattintott az „Új fiók létrehozása” gombra, egy automatikusan generált visszaigazolást küldünk Önnek az itt megadott email címére. Kérjük, az emailben található linkre kattintva adjon meg egy jelszót ezzel is véglegesítve regisztrációját. Kérdés, illetve észrevétel esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz az alumni@ktk.pte.hu email címen.