Kapcsolat

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az iskolában eltöltött évek mély nyomokat hagynak bennünk. Hatványozottan igaz ez az egyetemi évekre, hiszen ez jelenti legtöbbünk számára az önálló élet kezdeményeit. A tanulmányaink során megszerzett tudást alkalmazva dolgozunk, a karon kötött ismeretségek, barátságok elkísérnek bennünket - akár férj, feleség formájában is. A készülésekre, izzasztó vizsgákra, nagy mázlikra vagy éppen hatalmas bukásokra, bulikra, a legkülönbözőbb közös élményekre, sztorikra való emlékezés az évfolyam-találkozók mindig visszatérő eseményei.  
 

Nagyon bízunk abban, hogy Ön a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán megszerzett végzettségét, illetve a programon elsajátított ismereteket, készségeket jól tudta kamatoztatni munkája során az államvizsga óta eltelt időszakban, az itt szerzett élményekre pedig szívesen emlékszik. 

A Közgazdaságtudományi Kar Alumni szervezetéhez való csatlakozással azt szeretnénk lehetővé tenni, hogy továbbra is igénybe tudja venni a Kar szolgáltatásait, a tagsággal járó lehetőségeket, kapcsolatban tudjon maradni volt hallgatótársaival, oktatóival és egyáltalán, az Alma Materrel. 

Marketing irodánk egyik feladata, hogy ezt a kapcsolatot ápolja, bővítse és szorosabbra fűzze. Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken!

 

Elérhetőségeink: 

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudomány Kar

H-7622, Pécs Rákóczi út 80.

+36-72/501-599

alumni@ktk.pte.hu

 

ENDELI Katalin

irodavezető - Marketing iroda

Telefon: +36 72 / 501 599 / mellék: 23291

Email: endeli.katalin@ktk.pte.hu

Iroda: B315

 

LÁSZLÓ Nóra Lilla

marketing asszisztens - Marketing iroda

Telefon: +36 72 / 501 599 / mellék: 23317

Email: laszlo.nora@ktk.pte.hu

Iroda: B315