Projektek mentorálása és zsűrizése

Karunkon minden félévben több olyan esemény is megrendezésre kerül, ahol a hallgatóknak lehetőségük van egy egész szemeszteren keresztül egyénileg vagy csapatban különböző innovatív projekteken dolgozni. Erre kínál remek lehetőséget a Simonyi Hackhaton, a Simonyi Inkubációs Program és az iExpo. Mindegyik programon lehetősége van Önnek, hogy szakmai tapasztalataival, mentorként vagy zsűriként részt vegyen.

Simonyi Hackathon: a Hackathon egy olyan másfél napos ötletverseny, melynek során egy meghatározott témában egy adott problémára a hallgatók, mentorok és szakértők támogatásával keresnek innovatív megoldásokat. A második nap végén egy 2 perces pitch előadás alapján értékel és választ nyertest a szakmai zsűri.

Final Pitch: az eseményen a Simonyi Inkubációs Programban kidolgozott projekteket egy szakmai bizottság bírálja, pontozza és minősíti. Az esemény célja, hogy a projektek tőkét és partnereket szerezhessenek, validálják a terméküket vagy szolgáltatásukat.

iExpo: az iExpo egy olyan rendezvény, ahol a hallgatók fordított állásbörze formájában bemutatják projektjeiket, kutatásaikat, üzleti ötleteiket. A résztvevőknek lehetőségük nyílik a szakmai sikerek mellett személyes kompetenciáik bemutatására is. A rendezvény jó alkalmat biztosít arra, hogy a jövőbeli munkatársakat kereső vállalatok megismerjék hallgatóink, hallgató csapataink képességeit.

Amennyiben szívesen visszatérne a Pécsiközgázra és mentorálná, valamint értékelné hallgatóink projektjeit, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a projekteket összefogó kari szervezettel, a Center for Applied Learning-gel (CAL) az alábbi e-mailes elérhetőségek egyikén.

Center for Applied Learning (CAL): cal@ktk.pte.hu

Berényi Boglárka, alumni kapcsolatokért felelős munkatárs: berenyi.boglarka@ktk.pte.hu

Projektek mentorálása és értékelése