Szolgáltatások

Események

Kövesse figyelemmel a Kar szakmai eseménynaptárát, jelentkezzen az eseményekre, vagy hozzon létre eseményt, amelyen szívesen látná az aktív és már végzett hallgatóinkat.

Vállalati kihívás program

Vonjon be hallgatókat a vállalati kihívásainak megoldáskeresésébe. Oktatóink támogatásával projektmunkaként kurzusok keretein belül vagy kutatási projektek részeként támogatjuk munkáját.

Vendégelőadói program

Ossza meg tapasztalatait és inspirálja a hallgatókat az egyes tanórák keretében.

Projektek mentorálása és zsűrizése

Támogasson vállalkozói, innovatív ötleteken dolgozó proaktív hallgatókat, illetve csapatokat a megvalósításban és szakmai fejlődésükben.

Karriermentorálás

Lépjen közvetlenül kapcsolatba Karunk hallgatóival, támogassa az Almamaterében tanuló diákok karrierútját egy online platformon keresztül.

Évfolyamtalálkozók szervezése

Segítünk Önnek az évfolyam- és csoporttalálkozók megszervezésében.

Állásbörze

Segítségünkkel megtalálhatja potenciális munkavállalóit a még aktív és a már végzett hallgatóink körében, illetve partnereik állásajánlatai között Ön is kereshet.

Diploma utáni képzések

Az alapdiploma megszerzését követően számos továbbképzési lehetőséget kínálunk tudásának elmélyítésére és szélesítésére.

Kedvezmények

A Karunkon végzettek számára széleskörű kedvezményeket biztosítunk. Legyen szó Alumni kártyáról vagy épp a képzéseink tandíjához kapcsolódó költségtérítési kedvezményről.