Szolgáltatások

Események

Kövesse figyelemmel a Kar szakmai eseménynaptárát, jelentkezzen az eseményekre, vagy hozzon létre eseményt, amelyen szívesen látná az aktív és már végzett hallgatóinkat.

Vállalati kihívás program

Vonjon be hallgatókat a vállalati kihívások megoldáskeresésébe. Oktatóink támogatásával projektmunkaként kurzusok keretében vagy kutatási projektek részeként támogathatjuk munkáját.

Vendégelőadói program

Ossza meg tapasztalatait és inspiráljon hallgatókat tanórák keretében is.

Projektek mentorálása

Támogasson vállalkozói, innovatív ötleteken dolgozó proaktív hallgatókat, illetve csapatokat a megvalósításban és szakmai fejlődésükben.

Karriermentorálás

Lépjen közvetlenül kapcsolatba Karunk hallgatóival, támogassa az Almamaterében tanuló diákok karrierútját egy online platformon keresztül.

Évfolyamtalálkozók szervezése

Segítünk Önnek az évfolyam- és csoporttalálkozók megszervezésében.

Állásbörze

Segítségünkkel megtalálhatja potenciális munkavállalóit a még aktív és a már végzett hallgatóink körében, illetve partnereik állásajánlatai között Ön is kereshet.

Diploma utáni képzések

Az alapdiploma megszerzését követően számos továbbképzési lehetőséget kínálunk mindazoknak, aki tudásukat elmélyítenék, illetve szélesítenék.

Évkönyvek

Lapozgasson bele évfolyamának évkönyvébe. Élje meg újra a legemlékezetesebb pillanatokat!

Kedvezmények

A Karunkon végzettek számára széleskörű kedvezményeket biztosítunk. Legyen szó Alumni kártyáról vagy épp a képzéseink tandíjához kapcsolódó költségtérítési kedvezményről.