Vállalati kihívás program

A World of Practice (WoP) vendégelőadások mellett lehetősége van saját vállalati projektjét az egyes tanórákra, a teljes szemeszter ideje alatt, vagy rövidebb ciklusban behozni.

A WoP által összefogott projektek célja, hogy a Pécsiközgáz hallgatói már tanulmányaik alatt valós ügyfelekkel, valós problémákon dolgozzanak. Alumni-vállalati partnereink ezáltal már a hallgatók tanulmánya alatt részt vehetnek a vállalatra szabott kompetenciafejlesztésben, hogy az egyetemet körülvevő lokális közösség, gazdasági régió mielőbb részesülhessen naprakész munkaerőben és valós megoldásokban. Az adott projekttel, problémával a hallgatók egy kurzus keretein belül foglalkoznak a kurzus oktatójának és partnerünknek szoros közreműködésével.

Amennyiben az Ön vállalatának is van olyan projektje, problémája, aminek kidolgozására és megoldására szívesen fogadna innovatív ötleteket, javaslatokat hallgatóinktól, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alumni Iroda munkatársaival az alábbi e-mailes elérhetőségek egyikén. Megkeresése után kollegáink azonosítják, hogy melyik kurzus keretin belül lenne a legmegfelelőbb az Ön által behozott projekt, felveszi a kapcsolatot az oktatóval és közösen egyeztetnek minden további részletet.

Alumni Iroda: alumni@ktk.pte.hu

Berényi Boglárka, alumni kapcsolatokért felelős munkatárs: berenyi.boglarka@ktk.pte.hu

Vállalati kihívás program