Diploma utáni képzések

Alumniként a diploma megszerzését követően sem kell lemondania tudásának folyamatos fejlesztéséről és elmélyítéséről.

 

◾ Az alapképzések után nyitott a lehetőség, hogy mesterképzéseink bármelyikén folytassa tanulmányait, akár nappali, akár levelező képzés keretében. A Bologna rendszer rugalmasságának köszönhetően nem kell megragadnia egy területen, választhat alapképzésétől eltérő mesterképzést is!

Mesterképzéseinkről bővebben a honlapunkon olvashat >>

 

◾ Amennyiben tovább bővítené ismereteit, és vonzó a kutatói pálya az Ön számára, akkor ajánljuk figyelmébe doktori képzéseinket. A PTE Közgazdaságtudományi Kara ugyanis nem csupán a közgazdász szakma oktatása és közgazdász szakemberek képzése, hanem a gazdasági folyamatok vizsgálata, alakítása, az ezekkel kapcsolatos kutatások iránt is elkötelezett tudományos műhely. Mindkét doktori iskolánk a minőségi képzés, a magas színvonalú tudományos teljesítmény elkötelezettje, melyet mind az oktatás színvonalában, szervezettségében, mind a doktori fokozatszerzés folyamatának átláthatóságában, nyilvánosságában következetesen érvényesítenek.

Doktori képzéseinkről honlapunkon tájékozódhat bővebben >>

 

◾ Mindemellett ajánljuk figyelmébe a Pécsiközgáz Továbbképző Központ által indított képzéseinket is, hiszen az ezek által megszerzett tudást a mindennapi munkavégzése során is hasznosítani tudja.

Szakirányú továbbképzéseinkről bővebb információkat honlapunkon találhat >>